“El bosc imposa un ritme” diu el poeta català Perejaume, i prendre consciència d’aquest ritme, lluny de la velocitat frenètica de la societat actual, ens permet entendre també el ritme d’allò que ens envolta, l’esclat de la primavera, l’època per sembrar, esperar i recollir.

Hem perdut l’hàbit d’anar el bosc, i aquesta és una de les propostes del Mercat de les Herbes de la Ratafia, que ofereix activitats guiades com una sortida per a nens i nenes per conèixer les herbes de la ratafia o una sortida per conèixer la vegetació ruderal de Santa Coloma de Farners i fer una recol·lecció de vegetació comestible.

Podràs també gaudir d’una caminada tot fent un tast de vi i guiat amb Evarist March, del Celler de Can Roca, i Carles Aymerich, millor sommelier de l’Estat espanyol 2009. Aquesta activitat requereix inscripció prèvia a www.ratafia.cat.

Consulta la programació (provisional) del Mercat de les Herbes de la Ratafia 2018 aquí