El Mercat de les Herbes de la Ratafia de Santa Coloma de Farners és una festa per gaudir de la primavera i trobar-se amb altres persones d’arreu del país per compartir un cap de setmana de tallers, activitats, espectacles culturals i concerts musicals. A continuació et recomanem tres activitats lúdiques que no et pots perdre!

1- El concert d’Ovidi4, format per l’activista David Fernàndez, la vocalista Mireia Vives, el músic Borja Penalba i el poeta David Caño, encapçala el cartell de les propostes culturals amb l’espectacle poeticomusical Cuidem-nos, per resistint, insistint i persistint. L’entrada és gratuïta i serà el dissabte 5 de maig a les 22:30 hores.

2- Alguna vegada t’has imaginat un espectacle al voltant d’una paella? Aquesta és la proposta del col·lectiu Compartir Dóna Gustet, on tot passarà tot fent una paella per sopar el dissabte 5 de maig a partir de les 19:30 hores.

3- Un dels plaers de la primavera és poder relaxar-se al sol, a la plaça, a l’hora del vermut. Concert, a l’hora del vermut, amb els combos de l’Escola de Música Municipal Josep Carbó, el diumenge 6 de maig a les 13:00 hores.

Consulta la programació (provisional) del Mercat de les Herbes de la Ratafia 2018 aquí