Captura de pantalla 2017-04-08 a las 12.56.15

Primavera, salut i tradició. Dels sentits a la consciència

Ens trobem just en el cor de la primavera, un moment d’explosió per als sentits i una oportunitat per posar consciència a tot allò que ens agrada i ens fa feliços però no sabem trobar. Un cap de setmana primaveral que dona inici, entre moltes altres coses, a la temporada de recollida d’herbes per fer la ratafia d’aquest any. Si parem bé atenció, aquests dies a Santa Coloma de Farners veurem el diàleg fascinant entre avis i nets mitjançant l’aprenentatge del món de les herbes, acaronant el bosc. I és precisament aquest vincle entre les persones que ens estimem la terra l’epicentre de vitalitat que fa possible que un any més tingui lloc aquest festeig amb la primavera, amb salut i tradició. Volem destacar el 64è Concurs de Flors (segurament el més antic de Catalunya), a banda de totes les altres activitats que tindran lloc: exposicions de flors i sobre herbes, xerrardes i tallers amb els millors experts, concerts, parades de flors, d’herbes, d’artesania i productes de proximitat, activitats per als més petits… Totes les activitats són organitzades per l’Ajuntament, la Comissió de Flors, la Confraria de la Ratafia i l’Associació de Comerciants de Santa Coloma de Farners.

 

Consulteu tota la programció aquí mateix o bé descarregue-vos el pdf del deplegable – mercat de les herbes-2017-baixa

 

Captura de pantalla 2017-04-08 a las 12.55.39

Captura de pantalla 2017-04-08 a las 12.55.51