SOBRETAULA

1er Congrés d’aiguardents, licors i ratafies casolanes de Catalunya

 El “Sobretaula”, 1er Congrés d’aiguardents, licors i ratafies artesanals de Catalunya, és un dels actes destacats de la 35a Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, que segueix fidel als principis d’unir natura, cultura i les persones i oferirà activitats per a tots públics i edats i de diferents temàtiques.
El congrés, que tindrà lloc el 13 de novembre, combinarà la taula rodona amb ponències i classes magistrals, a més de degustacions; tot per crear un espai de diàleg i de trobada entre els participants. Es comptarà amb ponents com Joan Carbó, del Celler de Can Roca; el periodista Salvador Garcia Arbós; els doctors Francisco López (URV) i Jaume Estruch (SECS); i les autores del llibre “Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos”, Ma. Teresa Castelló i Anna Figueras.
L’objectiu del Congrés és, per una banda, facilitar un punt de trobada i de formació a tots els elaboradors catalans i també, més a mig termini, despertar una nova consciència productiva a Catalunya que posi a la disposició de tot tipus de consumidors un repertori generós de productes artesanals més enllà de la Ratafia.
El Celler de Can Roca i  la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma van redactar, per l’edició de la Festa de la RAtafia 2015, el manifest de les Begudes Espirituoses Casolanes.
Podeu fer la inscripció aquí: