Per a tots els que volgueu conèixer més a fons la 35ena edició de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, en el següent enllaç hi trobareu la revista de l’edició d’enguany amb reportatges, curiositats i tota la programació de la festa.

Tot i que es manté el format habitual dels darrers anys, per aquesta edició s’ha realitzat una important feina de re-organització de la informació a fi de que la revista sigui més visual. Per a fer-ho, tot i que no li hem deixat gaire temps per treballar-ho, hem comptat amb el suport del nostre dissenyador de capçalera: l’Oriol de la Fonda Gràfica (moltes gràcies Oriol!).

La impressió i maquetació en temps record ha anat a càrrec de l’Impremta Cantalozella, que ha patit com ja és costum els nostres retards en l’entrega de textos i fotos (gràcies Albert!). Amb tot, la revista ja s’està repartint per les cases i comerços de Santa Coloma de Farners, i també es pot visualitzar online…

Esperem que us agradi! Només resta donar les gràcies als molts col·laboradors que amb la seva publicitat ens ajuden a tirar endavant no només la revista, sinó també part de la Festa de la Ratafia!