En aquest destacat hi trobaràs la informació necessària per viure el Mercat de les Herbes de la Ratafia amb els més petits i joves participant en activitats de tota mena per passar un cap de setmana en família.

Per introduir als infants al món de les plantes i les flors us pot interessar la sortida per a nens i nenes per conèixer les herbes de la ratafia, que serà guiada per l’Anna Selga, farmacèutica i experta en herbes, o la parada d’herbes dels Petits Confrares. Si el que us agrada més és manipular i crear, us recomanem taller infantil d’il·lustració amb tints naturals i el taller familiar de fer llaminadures saludables.

Pel públic més jove destaquem una de les activitats més refrescants, la ruixada de les essències amb la Confraria Jove i amb tots els joves que vulguin divertir-se tot remullant-se, o l’espectacular passejada amb patinets, que es farà pels carrers del centre de Santa Coloma de Farners, i aniran acompanyats pels capgrossos d’aquesta població. Així que si teniu patinet, no dubteu en portar-lo.

Finalment, l’acte que tancarà la cinquena edició del Mercat de les Herbes serà el concert infantil amb Mainasons, on la Nia, la Mel i en Ton cantaran i ballaran acompanyats de la banda de set músics i una xocolatada popular. Mainasons és un dels grups de música infantil de referència al nostre país.

Consulta la programació (provisional) del Mercat de les Herbes de la Ratafia 2018 aquí

2 comments

gloria utrera Reply

Hola.
Tinc interés en apuntar a la meva filla Carla al taller familiar de fer llaminadures saludables.
Gràcies.

Glòria.

Leave a reply

required*