En aquest destacat hi trobaràs la informació necessària per viure el Mercat de les Herbes de la Ratafia amb els més petits i joves participant en activitats de tota mena per passar un cap de setmana en família.

Per introduir als infants al món de les plantes i les flors us pot interessar la sortida per a nens i nenes per conèixer les herbes de la ratafia, que serà guiada per l’Anna Selga, farmacèutica i experta en herbes, o la parada d’herbes dels Petits Confrares. Si el que us agrada més és manipular i crear, us recomanem taller infantil d’il·lustració amb tints naturals i el taller familiar de fer llaminadures saludables.

Pel públic més jove destaquem una de les activitats més refrescants, la ruixada de les essències amb la Confraria Jove i amb tots els joves que vulguin divertir-se tot remullant-se, o l’espectacular passejada amb patinets, que es farà pels carrers del centre de Santa Coloma de Farners, i aniran acompanyats pels capgrossos d’aquesta població. Així que si teniu patinet, no dubteu en portar-lo.

Finalment, l’acte que tancarà la cinquena edició del Mercat de les Herbes serà el concert infantil amb Mainasons, on la Nia, la Mel i en Ton cantaran i ballaran acompanyats de la banda de set músics i una xocolatada popular. Mainasons és un dels grups de música infantil de referència al nostre país.

Consulta la programació (provisional) del Mercat de les Herbes de la Ratafia 2018 aquí

Leave a reply

required*