Amics ratafiaires, ja arriba setembre i de ben segur que la vostra ratafia ja ha passat els 40 dies a sol i serena. Com cada any, des de la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, amb la col·laboració de la Fundació Emys, us proposem un taller per aprendre com colar, filtrar i rebaixar la vostra ratafia i deixar-la ben preparada per encisar a tots aquells que la tastin i presentar-la al concurs de ratafies de Santa Coloma.

Als que vulgueu participar del taller amb la vosta ratafia, recordeu que cal portar:

1. La seva ratafia (sobretot els que la vulguin rebaixar). 

2. Recipients per fer el filtrat (ampolles, garrafes, pots, etc.)

3. Elements de filtratge (roba, filtres de cafè, cotó) No es proporcionarà per part de l’organització.

4. Eines per fer traspàs de líquids (embuts, cullerots, etc.)

5. Recomanem guants de làtex/vinil.

Degut a que el procés de colar i filtrar la ratafia requereix de molt de temps, farem aquest procés en una o dues ratafies a fi que tothom pugui veure-ho en directe. Per aquells que hagin de rebaixar la ratafia, si que si ho volen fer és important portar-la.

Per a més informació i inscripcions, podeu seguir el següent enllaç:

taller filtrar ratafia

Us esperem el dia 2 de setembre, a les 4 de la tarda a Can Moragues, a la carretera de Santa Coloma a Riudarenes, kilometre 2.1.

1 comments

Inscripció al taller de colar i filtrar ratafia del dia 2 de setembre.

Leave a reply

required*