Captura de pantalla 2015-07-25 a las 13.03.39

 

El proper dia 5 de setembre a les 16 h a la Llar de Jubilats de Santa Coloma de Farners compartirem uns quants consells per colar la ratafia.

El Taller serà una demostració pràctica d’una hora i mitja en el qual us mostrarem una de les tècniques més utilitzades per aquest tipus d’activitat.

Us recomanem venir a veure la demostració i després amb paciència (molta) fer-ho a casa vostra.

Tot i així, el que volgueu portar la vostra ratafia per fer la primera filtrada, necessitareu.
– La garrafa amb la ratafia
– 1 embut
– 1 cullerot
– 3 coladors (si pot ser de diferents nivells: xino, reixa d’alumini un de forat més ample)
– Un filtre de paper que s’utilitza pel café
– 2 recipients per acollir la quantitat de litres de ratafia que heu fet (bol, cassola, garrafa, gerra…) per . Millor si una d’aquestes es pot tancar per poder-la transportar. També es pot utilitzar la mateixa garrafa on ha estat macerant la ratafia, després de treure les herbes i nous de dins.
– Un drap per aixegar-se les mans.

– 1 kg de Sucre

Us podeu inscriure al següent enllaç:

[su_frame][/su_frame]

https://docs.google.com/forms/d/1LfXCq-QsdfM1WY_J2_2pww2osrzgj1D2yWGzby55hvY/viewform

 

 

2 comments

rosa colomer comamala Reply

voldria saber quin preu te el taller de filtratge del dia 5 de septiembre

Bon dia,
Em dic Elena i us escric desde Sabadell. Amb uns amics hem fet ratafia i un cop fet el xarop, tot deixantla reposar, hem observat que tenim una mena de precipitat.
No sabem què es, si hem fet malament la proporció sucre-aigua, si hi ha fongs¿?, o què hem fet malament.
Sembla que amb els dies va a més.

Ho heu vist alguna vegada i ens podeu orientar sobre què pot ser i què podem fer?
MErci
ELena

Leave a reply

required*