Ingredients:

150g de sucre + 50g pel final
• 200g de farina de rebosteria
• 50g de Ratafia
• 50g de llet
• 50g d’oli d’oliva suau
• 1 sobre de llevat Royal
• 100g de panses de Corinti
• 3 ous
• ametlla picada

Preparació:

Posar a macerar les panses amb la Ratafia, 24 hores abans.

Batre els rovells d’ou i afegir els 150g de sucre.

Barrejar-hi la farina, la Ratafia, l’oli, la llet i el llevat.

Muntar les clares a punt de neu amb els 50g de sucre i barrejar-ho amb la pasta manualment.

Posar la pasta en una safata amb paper de plata.

Repartir les panses pel damunt de la coca.

Posar-ho al forn a 150º, durant 45 minuts.

Quan estigui cuita tirar-hi pel damunt una mica de Ratafia amb un porró, sucre i ametlla picada. Tot això s’ha de fer amb la coca calenta, ja que de fer-ho en fred la coca quedaria molla.

Recepta extreta de:

http://cuinetes.cat/recepta/coca_de_ratafia

Leave a reply

required*